REIKI...

Reiki is een paranormale therapie en behoort tot de alternatieve geneeswijze.
De term Reiki bestaat uit twee Japanse karakters namelijk rei [geest of ziel] en ki [energie of levenskracht] Er word gewerkt met de handen, waarbij het lichaam, met een veronderstelde vorm van levensenergie word behandeld. De doorgegeven energie zou een voedende en harmoniserende werking hebben op energie banen, Het doorgeven van de energie kan zowel plaatsvinden door directe handoplegging of op afstand. Reiki word toegepast voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Reiki word gezien als een kosmische energie, niet als persoonlijke energie, de energie word slechts doorgegeven door de beoefenaar vanuit de kosmos. Deze energie vind zelf haar weg door het lichaam en geest van de ontvanger.

Als er door een verstoring van wat voor aard dan ook, een blokkade ergens in deze energie banen ontstaat, kan dat zich uiten in lichamelijke of psychische klachten. Vaak eerst nog vrij subtiel, maar naarmate de blokkade langer blijft bestaan, worden de klachten heviger, of ontwikkel je meer klachten.

 
 
 
grondlegger Reiki
reiki
 
 

 
Reiki
reiki
 
 
 

Reiki op afstand.....

Wanneer iemand om bepaalde reden niet bij je langs kan komen voor een reiki behandeling, is het ook mogelijk om een behandeling op afstand te geven.

Om gebruik te maken van het afstand symbool is het mogelijk om de energie naar u toe te sturen. De afstand behandeling vind dan plaats op de afgesproken tijden, zodat u zich kan ontspannen op de plaats waar u dan bent, en de energie kan voelen stromen.

Als u een behandeling op afstand wilt kunt u vervolgens via een mail of telefonisch contact met mij opnemen voor een afspraak.

Er zijn ook combi consulten , voor meer informatie kunt u kijken bij tarieven.

 

De prijzen staan op de pagina tarieven

 

Alle therapie vormen die ik gebruik stimuleren een natuurlijke vorm van genezing en dienen ter ondersteuning van reguliere methode, niet ter vervanging hiervan.