vlam
 

Meditatie...

Wij leven in een wereld waar steeds meer moet en dat er steeds meer van ons wordt verwacht, daarom is het belangrijk dat een mens zich geestelijk kan ontspannen. Meditatie kan daarom heel belangrijk zijn om de rust weer toe te laten in u leven, en vanuit de rust geestelijk weer bij de bron te komen. Vanuit de bron krijgt u de mogelijkheid om oude patronen in u leven te onderzoeken en eventueel bewuster te gaan leven. Bij meditaties is het ook mogelijk om contact te krijgen met u geestelijke begeleiders.

Mediteren kan voor de een anders zijn dan voor de ander , en daarom is het voor mij belangrijk om niet te werken met grote groepen maar te werken met 4 a 5 personen, omdat ik het belangrijk vind dat er voor en tijdens en na de meditatie voldoende spirituele rust is zodat ieder tot zijn/haar eigen bron kan komen. Na de meditatie is er dan ook voldoende ruimte om individueel eigen ervaringen te delen als dat wenselijk is.

Tijdens een meditatie avond word er gewerkt met 4 a 5 personen De avond zal er als volgt uitzien:

  • Kennismaken/ kruiden thee
  • Voorbereiding
  • Meditatie
  • Ervaringen delen / kruiden thee
  • Afsluiting

De meditatieavonden zijn bij voldoende deelneming op donderavond. Als u interesse heeft om een meditatie avond te bezoeken kunt u mij een mail sturen en daarin vermelden welke donderdag u aanwezig wilt zijn.

De prijzen staan op de pagina tarieven

 

Meditatie