vlam

MIJN ERVARINGEN...

Iedereen kent dat wel dat u iets meemaakt en dat u dan denk, dat heb ik eerder meegemaakt. Of dat u in een land op vakantie bent waar u nog nooit eerder bent geweest maar dat u wel het gevoel hebt dat u daar eerder bent geweest. .Dat zijn dan allemaal ervaringen die op dat moment komen en weer gaan ,en vaak niet te plaatsen zijn en dus laten we het maar zoals het is.

Op 5 jarige leeftijd lag ik op bed een boekje te bekijken met het licht aan,op een gegeven moment ging het licht vanzelf uit en er werd op de kastdeur geklopt. Mijn ouders waren beneden en kwamen snel naar boven en deden het licht weer aan nadat ik had geschreeuwd. Er was verder niemand boven geweest .Nu kunt u vast denken dat je dat kunt onthouden omdat het zo lang geleden is, maar ik verzeker u als een kind dat meemaakt blijft het je leven bij .

Toen ik een jaar of 8 was zat ik s morgens in de huiskamer, het was een uur of 7:30 en mijn moeder was thee aan het halen in de keuken toen ik bij het achter raam 5 donkere schaduwen langs het achterraam zag lopen. Ik riep schreeuwend mijn moeder en vertelde het verhaal, waarop wij buiten gingen kijken. Buiten aangekomen kon je zien dat er niemand bij ons achter kon komen omdat er allemaal hoge schuttingen staan en dat de schuttingdeur op slot zat.

In dezelfde periode tot mijn 12 e jaar hoorde ik altijd s nachts verschillende mensen de trap op lopen en weer aflopen. Zelfs als ik bij mijn ouders sliep. De slaapkamer van mijn ouders keek uit op de trap en als ik dan iemand boven hoorde komen zag ik niemand en op dat moment hoorde ik weer dat iemand naar beneden liep, en zo ging het maar door.

Toen ik ongeveer 17 jaar gebeurde er s morgens iets vreemds , ik lag op bed tv te kijken toen ik plots een hele suis in mijn oren hoorde , op dat moment voelde ik mijn lichaam wegzakken en ik kon mij helemaal niet meer bewegen als in een soort trance. Op dat moment hoorde ik iemand in mijn kamer komen en ging naast mij zitten op bed en riep help, vanwege mijn angst durfde ik niet te kijken. Opeens rook ik een hele sterke bloemengeur en mijn lichaam kwam weer in de normale staat, en het was net of was er niets gebeurt. Ben toen naar mijn ouders hun slaapkamer gelopen en zag dat mijn moeder lag te slapen en mijn vader was aan het werk en de deuren waren op slot.

Nu kan ik jammer genoeg niet al mijn ervaringen kwijt op deze site , ik ben wel van plan om mijn ervaringen elke keer aan te passen met nieuwe verhalen.

Ik ben nu van menen dat de angst die ik jonge leeftijd had helemaal niet had gehoeven omdat de gene zijde contact probeerde te leggen op basis van spirituele liefde en kracht, maar dat ik er toen niet aan toe was.