E-MAIL CONSULTEN...

Wanneer iemand om bepaalde reden niet persoonlijk bij je langs kan komen voor een Consult, is het ook mogelijk om een Consult per e mail te ontvangen.

De vragen kunnen zowel door uzelf gesteld worden , die ik dan aan mijn gidsen zal stellen en u vragen beantwoorden, of ik kan vragen voor u gaan stellen aan mijn gidsen die dan beantwoord zullen worden.

  • Ik ga de vragen voor u uitpendelen of maak gebruik van de Lenormand kaarten.
  • Dezelfde vragen worden ook beantwoord door gebruik te maken van automatisch schrift.

Voor meer informatie kunt u kijken onder specialisme en dan te klikken op automatisch schrift of pendelen.

Er mogen maximaal 10 vragen gesteld worden, u kunt naar dat u het eerste E mail Consult heeft ontvangen 1 keer reageren op de vragen en antwoorden die gesteld zijn.

Als u een E Mail consult wilt aanvragen kunt u mij een mail sturen, info@klaasbosma.eu daarin kunt u vermelden E Mail Consult. Ik zal u dan een mail sturen met daarin vermeld op welk bankrekeningnummer u het bedrag kunt storten. De kosten die hier aan verbonden zijn staan in de tarievenlijst.

 U kunt dan alvast de vragen stellen en als het bedrag is overgemaakt zal ik de vragen voor u gaan beantwoorden.

 

COMBI CONSULT

E-MAIL CONSULT EN CONSULT REIKI OP AFSTAND

 

Ook is het mogelijk om een Combi Consult te ontvangen.

Voor meer informatie over Reiki op afstand kunt kijken bij specialismen en dan klikken op Reiki

Als u een Combi Consult wilt aanvragen kunt u een mail sturen, info@klaasbosma.eu daarin kunt u vermelden  E Mail en Reiki op afstand Consult.

Ik zal u dan een mail sturen met daarin vermeld op welk bankrekeningnummer u het bedrag kunt storten,  het bedrag staat in de tarievenlijst. 

U kunt dan alvast de vragen stellen en wij stellen samen de tijden vast wanneer u de Reiki op afstand wilt ontvangen, en als het bedrag is overgemaakt dan zal ik starten met het Consult.