Pendelen
reiki
 
 
 

Telefonisch consult

Een spirituele hulplijn, het gemak om vanuit jouw eigen huis een paranormaal consult te ontvangen geeft tijdens een consult een vertrouwd en veilig gevoel. Om hulp te vragen brengt soms een bepaalde kwetsbaarheid met zich mee. Om dan in de gelegenheid te zijn dat je vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving een consult kunt ontvangen en jouw problemen kunt bespreken en vragen kunt stellen geeft een veilig gevoel.

Als je even hulp nodig hebt, ben ik er graag voor je om je een stukje op je levenspad te begeleiden. Op veel verschillende gebieden kan ik je terzijde staan. Ook een luisterend oor bieden is zo belangrijk in de tijd waarin we leven. In een tijd waarin een digitale tijdperk centraal staat merk je vaak dat de normale communicatie of aandacht naar elkaar een andere lading krijgt. Daarom is het zo belangrijk dat er een luisterend oor geboden kan worden en inzichten kan geven waarmee iemand verder kan. Het is natuurlijk altijd een vrije keus wat iemand met deze inzichten wil gaan doen.

 
 
 

Aandacht

Tijdens een consult is al mijn aandacht erop gericht om jou verder te helpen. Ik kan ook bepaalde belangrijke inzichten krijgen over je situatie en je adviseren, maar je bent natuurlijk altijd vrij om die adviezen wel of niet op te volgen.

Met liefde bied ik je een luisterend oor. Het kan voor jou al een verademing zijn als je met een onbekende die geen oordeel heeft kunt praten. Je kunt helemaal jezelf zijn en wat je me vertelt, is natuurlijk veilig. Bovendien kun je, als je dat wilt, anoniem blijven.

De prijzen staan op de pagina tarieven

 
 
 

Waarmee ik kan helpen

Kort samengevat kan ik als spiritueel consulent en iemand met veel levenservaring je tot steun zijn bij:

 • Er hangt een gespannen sfeer in huis of in bepaalde ruimtes
 • allerlei soorten relationele problemen
 • rouwverwerking: als je een dierbare verloren hebt en hierover wilt praten, maar ook bij verlies van werk etc.
 • het realiseren van je dromen en wensen: hoe je deze kunt waar maken
 • financiële problemen
 • problemen op je werk of met je werk
 • psychische en emotionele problemen: als je even niet bij je kracht kunt, je je zwak en depressief voelt of emoties jou de baas zijn
 • vragen op spiritueel gebied: als je o.a. op zoek bent naar jezelf, de zin van je leven etc.
 • het veranderen van koers: als je je leven een totaal andere wending wilt geven
 • Contact met overleden dierbaren…
 •  
   

   

  Tarieven

  De kosten voor een telefonisch consult zijn:

  € 0,70 per minuut

  €10,50 per 15 minuten

  €21,00 per 30 minuten

  De genoemde tarieven zijn inclusief btw

   
   

   

  Een afspraak maken

  Neem contact op via de mail info@klaasbosma.eu of telefoon 0627357056 en geef jouw voorkeur voor dag en hoeveel minuten u mij wilt spreken. Het kan zijn dat ik telefonisch niet kan opnemen. Spreek dan uw naam en telefoonnummer in.